Previous Next

Szolnoki MÁV FC - Budafoki MTE

Nagy lépést tettünk a bentmaradásért

 

Idegenbeli győzelmünkkel nagy lépést tettünk a bentmaradásért, hiszen egy rivális győztünk le, akit így 3 ponttal megelőztünk. Ezzel jelenleg a 14. helyen állunk, 3 ponttal megelőzve a 18. helyezett Szolnokot.

Az első játékrészben óvatosan kezdett mindkét csapat, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben. A 37. percben Filkor beadását Kokenszky elől menteni igyekvő védő a saját kapujába fejelte, ezzel megszereztük a vezetést. (0-1)

A második félidőt rémálomszerűen kezdtük: Khiesz buktatta a 16-oson belül Olaszt, az így megítélt büntetőt pedig Tóth váltotta gólra. (1-1) Nem sok kellett, hogy ismét megszerezzük a vezetést: Kovács bedobását Khiesz csúsztatta Ihrig elé, aki 8 méterről csukafejessel a jobb alsó továbbította a labdát. (1-2) A meccs végén mindent egy lapra feltéve támadott a hazai csapat, amit nem használtunk ki, hiszen a kontráinkból nem sikerült gólt szerezni. 

 

Köszönjük szurkolóinknak, hogy Szolnokra is elkísértetek minket!

 

 

Balogh Pál: "Átaludtuk az első félidőt, amelyben tűz és szenvedély nélkül játszottunk. A másodikban az egyenlítés adta lélektani helyzetet sem tudtuk kihasználni, hiszen három perc múlva megkaptuk a második gólt. Utána minden megpróbáltunk az újabb egyenlítés érdekében, de semmi sem sikerült."

Tóth Bálint: "Tudtuk, hogy amelyik csapat kikap, nehéz helyzetbe kerül. Ennek megfelelően beszéltük meg a taktikánkat, nem mehettünk előre fejetlenül. A lényeg, hogy nyertünk, egy elképesztően stresszes mérkőzésen."

 

 

SZOLNOKI MÁV FC–BUDAFOKI MTE 1–2 (0–1)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion 1000 néző. 

Vezette: Takács János (Buzás Balázs, Szert Balázs)

 


SZOLNOK
: Hrabina – Molnár R. (Jasarevic 84.p.), Bonivárt, Horgosi, Ágoston – Farkas (Angyal 78.p.), Kenderes – Pintér, Pantovics, Tóth – Olasz

BMTE: Szabó – Margitics, Gubacsi, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Kercsó, Filkor, Kovács (Vass 63.p.) – Ihrig-F. (Pölöskey 67.p.) Kokenszky (Vankó 71.p.)

 


Gól:
 Tóth ill. Farkas (öngól), Ihrig-F.

Sárga lap: Farkas ill. Vass, Forgács, Margitics

Piros lap:

Szponzoraink