Previous Next

Szurkolói információk - ZTE FC-Budafoki MTE

Vasárnap 17 órától a már biztos feljutó ZTE FC vendégei leszünk Zalaegerszegen, a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában.

 

 

A mostani szezon utolsó vidéki túrája vár csapatunkra és szurkolótáborunkra vasárnap. Az úticél Zalaegerszeg, ahol Csizmadia Csaba együttese az élvonalba jutását a hétközi fordulóban bebiztosító, listavezető ZTE FC otthonában lép pályára. Ahogy már megszokhatták, az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak, akik a helyszínen szeretnék buzdítani a Budafoki MTE-t.

A zalai megyeszékhely Budapesttől 227 kilométer távolságra van. Gépkocsival utazó szurkolóinknak az M7-es autópálya használatát javasoljuk, a sztrádáról a 170-es kijáratnál kell lehajtani és innentől a Zalaegerszeg táblát követni. Drukkereink ezen az útvonalon a 76-os útról (később Balatoni út), keleti irányból érkeznek meg a városba. A Balatoni útról egy jelzőlámpás kereszteződésnél jobbra kell kanyarodni a Stadion utcába és a Zala Pláza mellett elhaladva megközelíthető a vendég szurkolók számára fenntartott parkoló. Alább a térképen piros téglalappal jelöltük azt a területet, ahogy a budafoki drukkerek elhelyezhetik autóikat. A menetidőre 2 óra 30 percet érdemes számolni.

A vendég szektorba egységesen 900 forintos áron lehet belépőt vásárolni a helyszínen. 6 év alatti és 70 év feletti szurkolóink számára a belépés ingyenes. A jegyvásárláshoz személyes adatokat nem kell megadni és szurkolói kártya sem szükséges, de a belépésnél ellőrizhetik a személyazonosságot, így kérjük drukkereinket, hogy mindenkinél legyen valamilyen fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolvány.

A ZTE Aréna pályarendszabályait IDE KATTINTVA olvashatják el.

Minden budafokinak jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, BMTE!

 

 

 

 

 

Szponzoraink