Previous Next

Szurkolói információk a Dorogi FC elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat az augusztus 25-i, Dorogi FC-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk augusztus 25-én, vasárnap délután 17 óra 30 perckor lép pályára a Dorogi FC ellen a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. A mérkőzést a Buzánszky Jenő Stadionban rendezik. A létesítmény címe: 2510 Dorog, Köztársaság út 3.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: 10-es számú főút, Pilisvörösváron, Piliscsabán és Leányváron keresztül. Dorogra beérve a stadion a 10-es számú főútról jobbra, a Mária útra kanyarodva érhető el. A vasúti sínek keresztezése után balra található a Dorogi Sportcsarnok parkolója, ahol drukkereinket az autóikat elhelyezhetik.

Vonatok Budapest Nyugati pályaudvarról félóránként indulnak Dorogra. A menetidő nagyjából egy óra. A dorogi vasútállomásról 10-12 perces sétával elérhető a vendégszektor bejárata.

Szurkolóink a Déli kapu (Gáthy-kapu, a vasúttal párhuzamos oldalon) jobb oldali bejáratán léphetnek be a stadionba. A vendégszektorba szóló belépőjegyek 1200 forintos áron vásárolhatóak meg a helyszínen.

Kérjük a Dorogra utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

 

Szponzoraink