Previous Next

Szurkolói információk a Szeged-Csanád GA elleni mérkőzésről

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat az augusztus 4-i, Szeged-Csanád-GA-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk augusztus 4-én, vasárnap délután 17.30-kor lép pályára az újonc Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen a Merkantil Bank Liga első fordulójában. A mérkőzést Gyulán, a Grosics Labdarúgó Akadémián rendezik. A létesítmény címe: 5700 Gyula, Zrínyi Miklós tér 25.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M5-ös autópálya - kihajtás a 74. számú kijáraton, majd a 445-ös úton keresztül ráhajtás a 44-es főútra - a 44-es számú főúton Lakitelek, Kunszentmárton, Szarvas, Békéscsaba útvonalon haladva érkezés Gyulára. A menetidő forgalomtól függően nagyjából három óra.

A Szeged-Csanád GA-tól kapott tájékoztatás szerint a mérkőzésre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Vagyis a budafoki drukkerek a helyszíni regisztráció után megkapott jeggyel léphetnek be a létesítmény területére. A regisztrációhoz személyi igazolvány ÉS lakcímkártya is szükséges! Kérjük, ezeket mindenképpen hozzák magukkal, mert ezek nélkül a belépés nem lehetséges.

Kérjük Gyulára utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink