Previous Next

Szurkolói információk a Tiszakécske elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat a szeptember 18-i, Duna Aszfalt TLC-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk szeptember 18-án, szerdán délután 16.00 órakor lép pályára a Duna Aszfalt TLC ellen a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában. A mérkőzést Tiszakécskén, a Városi Sportcentrumban rendezik. A létesítmény címe: 6060 Tiszakécske, Attila utca 1.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - M5-ös autópálya - kihajtás a 74. számú kijáraton, majd a 445-ös úton keresztül ráhajtás a 44-es főútra - a 44-es számú főútról letérés balra Szentkirály, Tiszakécske irányába. Tiszakécskére beérve: (jobbra) Szolnoki út - (balra) Szabolcska Mihály utca - (balra) Strand utca. A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 1 óra, 40 perc.

A tiszakécskei klubtól kapott tájékoztatás szerint a budafoki szurkolók a Strand utca felöli műfüves sportcsarnok parkolójában állíthatják le gépjárműveiket, majd a vendég pénztárban válthatják meg jegyüket.

A teljes árú belépő ára 1000 forint, míg a gyerekeknek, 14 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kérjük a Tiszakécskére utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink