Previous Next

Szurkolói információk az MTK Budapest elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvasható szurkolói tájékoztatónk az október 20-i, MTK Budapest-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk október 20-án, vasárnap 18.00 órakor lép pályára az MTK Budapest ellen a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. A mérkőzést a Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik. A létesítmény címe: 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.

Az MTK Budapesttől kapott tájékoztatás szerint, a Hidegkuti Nándor Stadion környékén korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, ezért azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy tömegközlekedési eszközök igénybevételével közelítsék meg a helyszínt. A Kelenföld vasútállomásról induló 1-es számú villamos megállója (Hidegkuti Nándor Stadion) a létesítménytől mintegy 50 méterre található.

Azon drukkereink, akik gépkocsival érkeznek a stadionhoz, a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak, hétvégén díjmentesen.

A mérkőzésre szóló jegyek értékesítése online már megkezdődött. Ahogy korábbi cikkünkben már írtunk róla, szurkolóink a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket. Az MTK Budapest tájékoztatása szerint, a Hidegkuti Nándor Stadionban kevés vendégpénztár áll rendelkezésre a drukkerek kiszolgálására, így a kellemetlenségek elkerülése érdekében célszerű elővételben jegyet váltani.

A találkozó napján a helyszíni pénztárak 15.00 órakor nyitnak. A helyszíni jegyértékesítés során a vendégszektorokba szóló teljes árú jegy 1000 forintba, a diák belépő 500 forintba kerül. 18 éven aluliak, nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes, de a jegy kiváltása kötelező.

Szurkolóink beléptetése a Hidegkuti Nándor Stadionban 3-as kapuján, a Sport utca-Százados utca sarkánál fog történni, innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

Kérjük az MTK Budapest elleni mérkőzésre utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink