Previous Next

Szurkolói információk - BSS Monor-Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 2018/2019-es szezonjának utolsó fordulójában a már biztos kieső BSS Monor vendégei leszünk.

 

 

Vasárnap utoljára lép pályára csapatunk a mostani idényben. A Merkantil Bank Liga 38. fordulójában, 14 óra 30 perctől a sereghajtó, a másodosztálytól már biztosan búcsúzó BSS Monor vendégei leszünk, méghozzá Budapesten, a III. kerületi TVE pályáján. Ahogy már megszokhatták, az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak a szurkolóinknak, akik a helyszínen szeretnék buzdítani a mieinket.

A mérkőzés helyszíne tehát a Hévízi úti Stadion (1037 Budapest, Kalap utca 1.), amelyet Budafokról gépjárművel legegyszerűbben a Szerémi út-Dombóvári út-Budai alsó rakpart-Mozaik utca-Szentendrei út-Bogdáni út útvonalon lehet megközelíteni. A menetidő - forgalomtól függően - 30-40 perc. A tömegközlekedést használó drukkereinknek a 41-es villamost ajánljuk, amely Budafok Városház tértől egészen a Bécsi út/Vörösvári út megállóhelyig szállítja szurkolóinkat. Innen a Fehéregyházi úton haladva körülbelül 10 perces sétával érhető el a III. kerületi TVE pályája. Az utazás teljes időtartama körülbelül egy óra. 

A budafoki drukkerek részére kialakított jegypénztár a Kalap utca felöli bejárattól balra található. Szurkolóink ugyanitt tudnak belépni a létesítmény területére és tudják megközelíteni a vendég szektort (térkép lent!). A BSS Monortól kapott tájékoztatás szerint a felnőtt belépő ára 1000 forint, a kedvezményes jegyé pedig 500 forint. 14 éven aluliak számára a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A találkozóra történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A BSS Monor arra kéri a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Hajrá Budafok! Hajrá, BMTE!

 

Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Szponzoraink