Previous Next

Szurkolói információk - Ceglédi VSE-Budafoki MTE

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 34. fordulójában, vasárnap 17 órától a Ceglédi VSE vendége lesz.

 

 

Újabb idegenbeli bajnoki mérkőzés vár a mieinkre vasárnap, ezúttal a sereghajtó Ceglédi VSE otthonában. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak a szurkolóinknak, akik elkísérik csapatunkat a vasárnap 17 órakor kezdődő találkozó helyszínére.

A Ceglédi VSE hazai mérkőzéseit a Zsengellér Gyula Sportcentrumban (2700 Cegléd, Malomtó szél 37.) játssza. Gépkocsival közlekedő drukkereink a stadiont legegyszerűbben a 4-es számú főútról közelíthetik meg. A 4-es főútról "Budai út/Malomtó szél" irányába kell lehajtani, majd balra kanyarodni a Külső Budai útra. Ezen nagyjából négy kilométert kell haladni és egy újabb bal kanyarral rátérni a Külső Kátai útra. Innen mintegy 400 méterre található a sportközpont.

Vonattal érkező szurkolóink a ceglédi vasútállomásról 15-20 perces sétával érhetik el a stadiont. A Mozdony utcán észak-nyugati irányba haladva, az utat követve át kell menni egy körforgalmon, majd a Malomtó szélen, a jobb oldalon lévő bevásárlóközpontok mellett tovább sétálva érkezhetnek meg a sportcentrumhoz. Felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy a vonaton a Budapest-bérletek csak a főváros közigazgazsági határáig, vagyis Ferihegy állomásig érvényesek.

A Ceglédi VSE tájékoztatása szerint a vendég szektorba szóló jegyek egységesen 800 forintba kerülnek. A vendég szurkolók a Ceglédi Judo Központnál (2700 Cegléd, Malomtó szél 35.) kialakított jegypénztárnál vásárolhatják meg jegyeiket és léphetnek be a sportközpont területére. Ezután erre a célra kialakított kordon folyosón keresztül közlekedhetnek a pénztár és a vendég lelátó között. A helyszínen biztonsági személyzet segíti a közlekedésüket.

A szezon utolsó mérkőzéseink is zúgjon hangosan a "Hajrá, Budafok"!

 

 

Szponzoraink