Previous Next

Szurkolói információk - Mosonmagyaróvár-Budafoki MTE

Csapatunk vasárnap délután Mosonmagyaróváron lép pályára a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

 

 

A válogatott szünetet követően vasárnap a 30. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei. Csapatunk 16 órától a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára. Reméljük, minél több szurkolónk buzdítja majd a mieinket a helyszínen, ezért az alábbiakban összegyűjtöttük a számukra legfontosabb információkat.

A mosonmagyaróvári MTE Sporttelep a város keleti részén található. Budapestről legegyszerűbben az M1-es autópályán keresztül lehet megközelíteni. A sztrádáról a 160-as kijárátnál kell letérni Mosonmagyaróvár/Jánossomorja irányába. A vendég szektorhoz, illetve annak parkolójához vezető út a Ligetsor 68. számnál található, így ezt a címet szükséges megadni a GPS-es navigációnál. Egy erdősáv vezet a parkolóhoz, ahonnan néhány lépésre van a vendég szektor bejárata. Itt büfé és mosdók állnak drukkereink rendelkezésére. Kérjük szurkolóinkat, hogy a könnyebb eligazodás érdekében tanulmányozzák a mellékelt térképet.

A vendég pénztár a kezdőrúgás előtt egy órával, 15.00-kor nyit. A Mosonmagyaróvár tájékoztatása szerint, a teljes árú jegy 1700 forintba, a diák belépő 1200 forintba kerül.

Zúgjon Mosonmagyaróváron is a "Hajrá, Budafok"!

 

 

 

Szponzoraink