Previous Next

Többet kell tenni a győzelemért - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk úgy érzi, a Budaörs ellen (2-3) nem mindenki adta ki magából a maximumot.

 

 

Nagy lehetőséget szalasztott el csapatunk vasárnap este a Budaörs ellen, hiszen a gyenge kezdés ellenére 0-1 és 1-2 után is visszajött a mérkőzésbe, végül mégis kikapott a BMTE Stadionban. Csizmadia Csaba szerint a sikerhez jobb teljesítményekre lett volna szükség. 

"Az egész mérkőzésen rohantunk az eredmény után, ami sok energiánkat felemésztette. Kétszer sikerült egyenlítenünk, visszahoztuk az esélyt a pontszerzésre, de ezt a lélektani fölényt nem tudtuk kihasználni. Az biztos, hogy többet kell tennie a csapatnak a pályán ahhoz, hogy az ilyen találkozókat meg tudjuk nyerni. Csalódott vagyok, mert úgy érzem, nem mindenki adta ki magából a maximumot. Ebből is tanulnunk kell. A heti munkában nem volt előjele annak, ami az első húsz percben történt. Jól dolgoztak a fiúk, elvégezték a feladatokat, egy rossz szavam nem lehetett. Váratlanul ért, ami történt" - fogalmazott vezetőedzőnk a 3-2-es vereség után.

Csizmadia Csaba hozzátette, a kesergés már nem hozza vissza azokat a pontokat, melyeket a Budaörs elvitt Budafokról, dolgozni kell tovább.

"Fel kell emelnünk a fejünket és folytatni a munkát, maximális koncentrációval. Más megoldás nincs, ki kell javítanunk a hibákat és visszatalálni arra az útra, amely a győzelmekhez vezet" - mondta vezetőedzőnk.

Csapatunk jövő vasárnap 17 óra 30 perctől a Dorogi FC vendégeként lép pályára a Buzánszky Jenő Stadionban.

 

Szponzoraink