Previous Next

Vác FC - Budafoki MTE

Vác FC - Budafoki MTE

 

Megkezdődik a bajnokság csapatunk számára. Az első fordulót idegenben kezdjük a Vác FC ellen. Ellenfelünk – tavalyhoz hasonlóan – Óbudán, a III. ker. TVE Sporttelepen játssza hazai mérkőzéseit, hiszen pályájuk nem alkalmas NB II-es mérkőzések rendezésére.

Új vezetőedző érkezett a váciakhoz. Zoran Spisljak legutóbb Zalaegerszegen dolgozott. Több új játékos is érkezett a pest megyei csapathoz: Lőrincz Péter (Csepel), Pintér Bence, Nagy Gábor(mindketten Balassagyarmatról), Csillag Dárius (Soroksár), Földi Máté (Gyöngyös), Mátyás Zsolt (Bp. Honvéd).

 

Csapatunk a felkészülés nagy részét edzőtáborban töltötte, hiszen a BMTE pályáját felújítják. A munkálatok lassan befejeződnek, és a 2. fordulóban a hazai pályán megrendezésre kerülő Vasas elleni meccset már az új gyepszőnyegen tudjuk játszani.

Új edzővel kezdtük el a fekészülést. A legutóbb Kazincbarcikán dolgozó Vitelki Zoltán került a csapat élére. Vele érkezett Egri Attila, aki az erőnléti részért felelős a csapatnál. A szakmai stábban Suth Balázs másodedző, és Bíró Szabolcs kapusedző maradt.

Csapatunkhoz a következő játékosok érkeztek: Póser Dániel (Vasas), Lakatos Csaba (Szolnok), Oláh Bálint (Mezőkövesd), Boros Gábor (Kazincbarcika), Króner Martin (ZTE). 

 

Helyszín: III. ker. TVE Sporttelep

Időpont: 2018. 07. 29. 18:00

Játékvezető: Nagy Norbert (Szabó Péter, Kulman Tamás)

 

Várjuk kedves szurkolóinkat az első bajnokin!

 

Hajrá BMTE, hajrá Budafok!!

Szponzoraink