Previous Next

Vác FC - Budafoki MTE

 

Vác FC - Budafoki MTE

1-1 (0-1)

 

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában Óbudán lépett pályára csapatunk (a Vác FC ideiglenes otthona) ahol 1-1-es döntetlent játszva 1 pontot szereztünk.
A mérkőzés során átadtuk a kezdeményezést a hazai csapatnak, azonban a meddő mezőnyfölényük ellenére nem alakult ki helyzet a kapunk előtt az első félidő folyamán, sőt mi szereztük meg a vezetést a 39. percben egy szöglet után. A menteni igyekvő Dursan a saját kapujába fejelte a labdát. (0-1)
A második félidőben is stabilan játszottunk, a váciak mindent megpróbáltak, de jól védekeztek Csizmadiáék. A 78. percben azonban becsúszott egy hiba. A saját térfelünk közepén labdát vesztettünk, amire lecsapott Balajti és 25 méterről gólt szerzett. (1-1)
A továbbiakban már nem alakult ki helyzet egyik kapu előtt sem, így döntetlennel ért véget a mérkőzés.


Tóth Bálint:
“Kitűnő együttes ellen nagyot küzdött csapatom, és megérdemelten szereztük meg az egyik pontot”

Horváth Károly:
”Kényelmesen játszottunk az első félidőben, majd szereztünk egy öngólt, ezzel megnehezítettük a dolgunkat. Így örülhetünk az egy pontnak…”

 

Vác FC -  Budafoki MTE  1-1 (0-1)

III. ker. TVE, 300 néző

Vezette: Kovács J. Zoltán (Kepe Arnold, Kulman Tamás)

 

Vác FC: Halasi - Hegedűs, Szabó, Króner, Gulyás - Durso (Borvető), Tóth - Kákonyi (Görgényi), Nagy R., Zsolnai - Balajti

BMTE: Somogyi - Harsányi, Vaszicsku, Csizmadia, Vég - Kercsó, Vass, Margitics, Ihrig-F. (Vasziljevics) - Nagy T. (Khiesz), Fekete (Vankó)

 

Gól: Balajti ill. Durso (öngól)

Sárga lap: Zsolnai ill. Somogyi, Kercsó

Piros lap: Zsolnai

Szponzoraink