Previous Next

Vásárold meg akciós áron új BMTE-mezedet a Futball Éjszakáján!

Szurkolóinknak pénteken, a Futball Éjszakáján lesz lehetőségük vásárolni vagy előrendelni csapatunk új, 2RULE mezéből.

 

 

A jelentős érdeklődésre való tekintettel pénteken, a Futball Éjszakáján klubunk külön ajándékbolt-standot állít fel a BMTE Stadionban és egyedülálló, csak erre a napra érvényes akcióval készül szurkolóinknak.

A standnál - több más ajándéktárgy mellett - csapatunk új, 2RULE mezeiből is lehet vásárolni, korlátozott számban, a készlet erejéig. Méghozzá akciós áron, 11.990 forint helyett 9990 forintért

Drukkereink mindhárom 2RULE mezből vásárolhatnak: 
- hazai (piros-fekete hosszanti csíkozású)
- vendég (fehér, piros nyakrésszel)
- harmadik számú (piros)

 

A Futball Éjszakáján előrendeléseket is fogadunk, amelyre szintén az akciós, 9990 forintos ár érvényes.

Előrendeléshez a megrendelni kívánt 2RULE mez méretét, fajtáját (hazai, vendég vagy harmadik számú), valamint a megrendelő elérhetőségeit (név, e-mail cím, telefonszám) kell megadni az ajándékbolt-standnál. Az előrendeléshez a mez teljes árából 4990 forint a helyszínen fizetendő, a fennmaradó összeget  (5000.-) pedig átvételkor kell rendezni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Budafoki MTE hazai és harmadik számú 2RULE szerelései egyedi gyártásúak, ezért a megrendelt mezek várhatóan négy hét alatt készülnek el.

 

A Futball Éjszakáját követően a Budafoki MTE 2RULE mezeit már csak teljes áron, 11.990 forintért lehet majd megvásárolni.

 2RULE mérettáblázat: https://2rule.hu/files/merettablazat.jpg

Méretek - gyerek: XS, S, M, L; felnőtt: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

 

Szurkolj BMTE-mezben a csapatnak! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink