Previous Next

BMTE Soroksár Sc

 

Csapatunk 3-0-ás vereséget szenvedett a Soroksár SC otthonában

 

A mérkőzés elejét a hazaiak kezdték jobban, csapatunkra tudták erőltetni az akaratukat, és számos lehetőséget ki is dolgoztak. Ezt a fölényt a 15. percben,  az FTC-től érkező Kundrák révén gólra is váltották. Az első félidő további részében csapatunk kiegyenesedett, felvette a játék ritmusát, és az egyenlíteni lehetősége is megvolt egy szép Ihrig szóló után.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Csapatunk próbált előre menni, azonban az 53. percben a gólvonal felé tartó labdát menteni igyekvő Csizmadiáról végül a hálónkban kötött ki a labda, így növelték az előnyüket a hazaiak.  Sajnos a második kapott gól után már nem tudott csapatunk visszajönni a mérkőzésbe, és a 67. percben Fröhlich távoli lövése révén be is állította a Soroksár csapata a végredmenyt.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

SOROKSÁR SC–BUDAFOKI MTE 3–0 (1–0)

Haraszti út, 300 néző. Vezette: Lovas László (Bornemissza Norbert, Csatári Tibor)

 

SOROKSÁR: Steer – Fülöp N., Gyömbér, Dvorschák, Silye – Csernik, Tamási Zs. (Csillag, 80.), Huszák – Fröhlich – Kundrák (Albert Á., 70.), Pál A. (Lakatos I., 70.) 

BMTE: Somogyi Cs. – Margitics, Vaszicsku, Csizmadia Cs., Forgács P. – Vass M., Filkor (Veszelinov, 79.) – Ihrig-Farkas, Kercsó, Vankó (Kovács D., a szünetben) – Kokenszky (Pölöskey, 70.)

 

Gól: Kundrák (1–0) a 15., Csizmadia Cs. (öngól, 2–0) az 53, Fröhlich (3–0) a 66. percben

 

 

Lipcsei Péter: "Fontos volt a jó kezdés, s külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt. Csernik Kornél és Kundrák Norbert két fiatal labdarúgó, akik télen kerültek a klubhoz, igaz, már nyáron szerettem volna megszerezni őket. Az első mérkőzésen bizonyították, erősségei lehetnek csapatunknak."

Gálhidi György: "Gyámoltalanul, kapkodva kezdtünk, sok technikai hibát követtünk el, a Soroksár pedig minden tekintetben jobb volt. Eredményesebb rajtban, jobb játékban reménykedtem."

 

Jövőhéten a Kazincbarcikai SC csapata érkezik a Promontor utcába, ahol megvan a lehetőség a javításra.

 

Köszönjük a szurkolóinknak, hogy elkísérték a csapatot.

Szponzoraink