Bízom benne, hogy ez egy folyamat kezdete - Vitelki Zoltán

"/>
Previous Next

Bízom benne, hogy ez egy folyamat kezdete - Vitelki Zoltán

 

A Gyirmót FC Győr elleni 1-0-ás győzelmet követően vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán értékelte a mérkőzést.

 

Vitelki Zoltán

 

Két dolognak nagyon örülök- kezdte a találkozót követő sajtótájékoztatón Vitelki Zoltán. Az egyik, hogy egy rendkívül jó és szervezett csapatot tudtunk legyőzni, nekünk ez ebben az időszakban egy nagyon fontos skalp. A másik pedig az, hogy roppant tudatosan és fegyelmezetten játszott a csapatom. Erre a taktikára készültünk, ilyen ellenfélre számítottunk és a játékosok mindent megvalósítottak abból, amit előzetesen megbeszéltünk.

 

 Vezetőedzőnk emlékeztetett, hogy Kovács Dávid találatán kívül is voltak lehetőségeink a gólszerzésre. 

Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor kijöttünk a szorításból, de amit ma célfutballnak lehet nevezni, azt megcsináltuk a győzelem érdekében - fogalmazott Vitelki Zoltán, majd hozzátette, számunkra most az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a három pontot. Bár nem voltunk egy sikeres szériában és nem ilyen szezonkezdésről álmodtunk, a játékosok önbizalommal telve edzettek és készültek. Ennek meglett az eredménye és bízom benne, hogy ez a siker egy folyamat kezdete lesz, ami elindít minket felfelé.

 

 A bajnokságban most kéthetes szünet következik, a mieink legközelebb szeptember 16-án lépnek pályára az WKW ETO FC Győr otthonában. De vajon a Gyirmót elleni győzelem után jókor jön a szünet vagy jobb lenne már a következő hétvégén futballozni?

Ezt majd a győri mérkőzés után megmondom- válaszolta mosolyogva Vitelki Zoltán. “Értelemszerűen, most azért tudunk többet dolgozni, több időnk lesz felkészülni a következő feladatra. Fel fogunk használni minden egyes percet annak érdekében, hogy előrébb lépjünk.

 

A sajtótájékoztatón szóba került Vankó Imre sérülése is, szélsőnket a 85. percben le kellett cserélni, mert rúgást kapott a bokájára. Vitelki Zoltán azonban mindenkit megnyugtatott.  

Kemény srác ő is, ahogy a többiek is, nincs probléma- mondta vezetőedzőnk.

 

A Gyirmót FC Győrt iránító korábbi remek támadó, Szepessy László csapatunkat méltatta a mérkőzést követően. 

Gratulálok a Budafok csupaszív játékához. Nemrég a fiam révén kötődésem is volt a klubhoz (Szepessy Róbert 2016 őszén futballozott Budafokon - a szerk.), ezért mindig drukkolok a csapatnak. Azt gondolom, hogy a BMTE nem érdemtelenül nyerte meg ezt a mérkőzést- fogalmazott a gyirmótiak mestere.

Szponzoraink