Previous Next

Istria winter cup

 

Zajlik a felkészülés

 

Csapatunk két héttel ezelőtt, január 8-án megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az új vezetőedzővel, Gálhidi Györggyel.

Mozgalmas időszakon van túl a csapat, a téliszünetben történt pár változás a játékoskeretben. Három játékos már távozott csapatunktól: Nagy Tamás, Dusan Vasziljevics és Kerekes Krisztián. Mindhármuknak köszönjük a csapatért elvégzett munkát, és további sikerekben gazdag pályafutást kívánunk nekik ezúttal is.

Az érkezőkről további cikkeinkben számolunk be.

Az elmúlt időszakban két edzőmeccsen is pályára lépett a csapat. Január 20-án, szombaton a Veszprém csapatát fogadtuk hazai pályán és 4-0-ra nyertünk, január 24-én, szerdán pedig a szintén NB III-as Iváncsát győztük le 3-0-ra.

Szombaton (január 27-én) ismét hazai pályán lépünk pályára, ezúttal a Dabas FC lesz az ellenfelünk 11.00-kor a műfüves pályán.

Vasárnap reggel útnak indul csapatunk a horvátországi Novigradba. A 10 napos edzőtábor alatt részt veszünk az Istria Winter Cup-on, melyen az NK Rudar Velenje, és az NK Siroki Brijeg lesznek a csoportellenfeleink (előbbi szlovén, utóbbi bosnyák első ligás csapat). A “B” jelű csoportban az FK Krupa (bosnyák első osztály), az NK Novigrad (horvát másod osztály) és a Gyirmót FC szerepelnek. A két csoportmeccset követően a csoportelsők játszanak az első helyért, a másodikok a bronzéremért, a csoportharmadikok pedig az 5. helyért.

 

A csapat február 7-én érkezik haza, és a továbbiakban Budafokon folytatja a felkészülést a tavaszi szezonra.

Szponzoraink